Blog

B&P Baschieri & Pellagri

B&P Baschieri & Pellagri

B&P Baschieri & Pellagri su brand čija briljantnost, temperament i organizacija obilježuju njihov rast i razvoj.

Acapnia barut

Baschieri & Pellagri je osnovan 1885. godine u Bologni, prijestolnici kemijskih istraživanja. Settimio Baschieri, predani lovac i Guido Pellagri, apsolvent kemije, započinju svoje prve eksperimente u stvaranju bezdimnog baruta, za razliku od crnog baruta koji je u to vrijeme bio jedini. Njihovi eksperimenti rezultirali su nastajanjem Acapnia baruta.

Premium brand

B&P je u svijetu prepoznat kao “premium brand” za proizvodnju i distribuciju baruta, čahura “Gordon System”, plastičnih čahura i patrona za puške s glatkom cijevi, koji se koriste u natjecateljskom i lovnom sektoru.

B&P je predan održavanju i unapređenju svoje baštine, zajedno s istraživanjem i poboljšanjem izvedbe i izvrsnosti svojih proizvoda.

Sa snagom stečenog iskustva u više od stotinu godina posvećenosti svijetu lova i streljaštva, B&P Baschieri & Pellagri se danas suočava s izazovima budućnosti s entuzijazmom te tako ostaju prepoznati kao premium brand.

Za strijelce i lovce, od početnika do stručnjaka, B&P pruža priliku da poboljšaju svoje performanse u gađanju i samopouzdanje, pružajući im svaki put iznimno iskustvo korištenjem B&P proizvoda.

Tehnološki razvoj i istraživanje

Stvaranje proizvoda s izvrsnim performansama i maksimalnom pouzdanošću temelji se na kontinuiranom istraživanju, usmjerenom na optimizaciju i inovaciju. I to ne samo u pogledu gotovog proizvoda, već i u pogledu sirovina, strateških komponenti i korporativnih proizvodnih procesa. Strast za istraživanjem i tehnologijom utkana je u cijelu povijest B&P Baschieri & Pellagri.

 

B&P ponudu pogledajte ovdje.                                                Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin