Blog

RC

rc kartuse

Rc je u stalnoj evoluciji temeljenoj na istraživanju i eksperimentiranju, s ciljem proizvodnje patrona sposobnih pružiti uvijek nove emocije onome tko puca.

Romagna Caccia

Ime RC oduvijek se povezivalo s Vittoriom Soccijem i njegovom velikom strašću prema lovu i streljaštvu. Streljaštvo je oduvijek bilo dio obiteljskog posla. Godine 1882. posao Vittoriovog djeda Prima Carmellinija bavio se prodajom streljačkih proizvoda i drugih sportskih predmeta. Vittorio je svoju strast prema svim vrstama pucanja otkrio kao mlad i svojim znanjem je uspio je napraviti patrone koje je sam punio. Njegove patrone postajale su sve popularnije i traženije među prijateljima i poznanicima.

To je naravno dovelo do nastanka današnjeg poslovanja: 1970. osnovana je Romagna Caccia. Tvrtka nije samo nastavila veleprodaju sportskih i streljačkih proizvoda, već je započela i punjenje kvalitetnih patrona. Povijesne patrone za gađanje glinenih golubova i skeet, kao što su “RC 4 PICCIONE” i “RC 1 SKEET”, nastale su u tom razdoblju. Upravo je s RC 1 SKEET-om g. Luciano Brunetti osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Skeet-u 1978. u Seulu, čime je postao prvi Talijan koji je osvojio ovu titulu.

Suvremena kvaliteta

Poduzetnička sposobnost koja razlikuje menadžment i brzo donošenje odluka o investicijama, inovacijama i tehničkim poboljšanjima oduvijek su ih vodile do predvodnika tehnologije. RC ima najsuvremenije strojeve u odjelu za punjenje, koji mogu postići maksimalnu preciznost doziranja i najbolju točnost izrade. To su temeljni elementi za RC kvalitetu, zajedno s visokim proizvodnim kapacitetom i niskim troškovima upravljanja, čine njihov proizvod uvijek konkurentnim na svim međunarodnim tržištima.

Praćenje statistika, kontrola kvalitete i korištenje najkvalitetnijih komponenti dostupnih na međunarodnom tržištu uz visoko profesionalnu radnu snagu, sposobnu proučiti prave kombinacije opterećenja i procijeniti testirane balističke podatke, jamstvo su za dobro poznatu RC kvalitetu. Također je bitno napomenuti kako vode veliku brigu o zaštiti okoliša i pridaje posebnu pozornost sigurnosti svih svojih zaposlenika tijekom svih koraka proizvodnog procesa.

 

Ponudu pogledajte ovdje.                                            Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin