Blog

FIOCCHI

fiocchi

Fiocchi je vodeća tvrtka u svijetu za malokalibarsko streljivo. Svojim širokim i kvalitetnim asortimanom proizvoda ispunjava sve potrebe svojih korisnika.

Osnovani su davne 1876. godine od strane Giulija Fiocchija u Leccu. Danas zapošljavaju više od 1000 ljudi diljem svijeta i posvuda je poznata kao sinonim odgovornosti, pouzdanosti, učinkovitosti i predanost.  Nakon krize sedamdesetih, tvrtka je odlučno krenula putem međunarodnog razvoja. Šireći se po cijelom svijetu i značajno šireći svoju proizvodnju uz rastući prihod i dobit kao i otvaranjem Fiocchi of America 1983. i Fiocchi UK 2007.

Godine 2020. Fiocchi je kupio Baschieri & Pellagri (talijanskog konkurenta u sektoru lova i streljaštva). Tako su povećali svoju prisutnost u proizvodnji u SAD-u zahvaljujući akviziciji proizvodnog pogona sa sjedištem u Little Rocku, u Arkansasu.

Njihova široka paleta malokalibarskog streljiva cijenjena je u području lova, streljaštva, sigurnosti i obrane, kao i u specifičnim industrijama kao što je zootehnička.

Fiocchi proizvodi sve komponente svojih proizvoda unutar vlastitog proizvodnog pogona u Leccu, karakteristika koja u kombinaciji sa stalnim istraživanjem i fleksibilnošću proizvodnje čini tvrtku konkurentnom na svjetskim tržištima.

Njihovi proizvodi se mogu pohvaliti stečenim visokim kvalifikcijama NATO-a. (Cal. 9, Cal. 5.56 i Cal. 7.62) kao i certifikatima AQAP 2110 (Sustav upravljanja kvalitetom za područje obrane), ISO 9001 (Sustav upravljanja kvalitetom), ISO 14001 (Sustav upravljanja okolišem ) i ISO 45001 (Sustav upravljanja sigurnošću)

Svi ovi certifikati i kvalifikacije su samo primjer visokih standarda kvalitete koje je Fiocchi postigao da bi bili cijenjeni u cijelom svijetu.

 

Fiocchi ponudu pogledajte ovdje.                                            Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin