Blog

HS PRODUKT – Očekujte najbolje

hs produkt

Iz sredine Hrvatske su se ‘ispalili’ na svjetsko tržište i postali jedni od najboljih u proizvodnji vatrenog oružja. Pouzdanost i kvaliteta su ono što trebate od pištolja, a HS PRODUKT vam upravo to i nudi.

Razvoj

HS PRODUKT proizvodi su razvijani na temelju godina stručnosti i istraživanja, osiguravajući da konačni proizvodi odražavaju beskompromisnu predanost izvrsnosti i sigurnosti. Njihovu kvalitetu su prepoznali svjetski sturčnjaci i nagradili njihove najbolje pištolje.

Svjetski uspjeh

Uspjeh HS linije pištolja je napravio porast potražnje za HS proizvodima te njim je omogućio značajna ulaganja u proizvodne pogone, opremu i inženjersku radnu snagu, što je dovelo do toga da HS postane jedan od vodećih proizvodnih lidera na međunarodnom tržištu.

Danas se HS PRODUKT ponosi svojom reputacijom za isporuku inovativnog, visokokvalitetnog vatrenog oružja s jakim fokusom na razvoj tehnološki naprednih, pouzdanih proizvoda.

 

Ponudu pogledajte ovdje.                                                               Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin