Blog

Dogtrace – najbolje za vašeg ljubimca

dogtrace

Razvoj, inovacije, modernizacija su ono što Dogtrace svrstava u sam vrh!

Tko su oni?

VNT electronics je jedini češki proizvođač elektroničkih pomagala za obuku i ostale opreme za pse. Na tržištu djeluju od 2004. godine, a uspjeh s domaćim kupcima pomogao njim je da se prošire i u ostatak Svijeta. Danas se Dogtrace nalazi među vodećim svjetskim tvrtkama u ovoj oblasti. Osnovna djelatnost njim je razvoj, proizvodnja, prodaja i distribucija vlastitih proizvoda pod markom Dogtrace. Njihov fokus se bazira na kvaliteti i sigurnosti proizvoda, posebno u ključnom području elektronike.

Elektroničke ogrlice

Dogtrace elektroničke ogrlice su pouzdano, učinkovito i sigurno sredstvo za obuku i izgradnju pozitivnog odnosa između čovjeka i psa. Ogrlica pruža puno slobode vašem psu da hoda unaokolo i daje vam mogućnost da ga zaustavite na vrijeme kako biste izbjegli neželjenu situaciju. Omogućuje ispravljanje nepoželjnog ponašanja u pravo vrijeme, uzimajući u obzir trenutnu situaciju i temperament psa.  Elektronička ogrlica je prikladna za vlasnike koji imaju problema s opozivom psa i koji žele biti sigurni da njihov pas neće pobjeći u lov na divlje životinje kada idu u šetnju.

 

Ponudu pogledajte ovdje.                                                               Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin