Blog

Sightmark – ostavite svoj trag

sightmark

U Sightmarku su posvećeni razvijanju proizvoda koji rade jednako naporno kao i vi.

Dugi radni sati, teško vrijeme, opasne potrage: sve je to u svakodnevnom radu. Posvećeni ste lovu, pa vaša oprema mora raditi jednako dobra kao i vi. Bilo da ste u lovu, branite svoj dom ili služite kao zaštitnik mira, možete biti sigurni da su preciznost i kvaliteta standard u svakom proizvodu.

Kako je sve počelo

Sightmark je osnovan kako bi zadovoljio promjenjive potrebe industrije na otvorenom i njenih kupaca. Predstavljeni na SHOT Showu 2007. kao odgovor na rastuću popularnost modernog tržišta streljaštva. Cilj je bio osigurati najsuvremeniju optiku i pribor kako bi moderna sportska puška, sačmarica i pištolj bili što precizniji. Osim toga, svaki je proizvod dizajniran za osnovno tržište, omogućujući strijelcima kupnju visokokvalitetnih optika po prihvatljivoj cijeni.

Uspjeh

Najprodavaniji proizvodi uključuju optike s crvenim točkama, optike za puške i laserske optike s komorom. Više od milijun Sightmark optika je u upotrebi otkako su prvi put pušteni na tržište. Sightmark je zaradio nekoliko patenata i nagrada od industrijskih udruga i publikacija, uključujući Field & Stream, Optics Planet, Outdoor Life i Predator Xtreme. Brojne optike i pribor testirani su na terenu i odobreni od strane istaknutih vanjskih organizacija kao što su North American Hunting Club i National Tactical Officers Association.

Sightmark i Armeria

Trenutno, Sightmark predstavlja vodeća tržišta koja rastu u više od 40 zemalja i mnoge kvalitetne trgovine u kojima njihove optike prodaju vrhunski trgovci, baš poput Armerije.

 

Ponudu pogledajte ovdje.                                                               Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin