Blog

Mauser – Legenda za sve generacije

Mauser - legenda za sve generacije

Mauser

Ne kupujte pušku, posjedujte MAUSER. On predstavlja simbol pravog, uspješnog lovačkog iskustva više od 140 godina. Sve lovačke puške koje proizvode temelje se na tradicionalnim, prizemnim vrijednostima, u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom pušaka. Pouzdana, najsuvremenija tehnologija vatrenog oružja, čvrste jednodijelne čelične konstrukcije, dvostruki kvadratni most i izniman talent ono su što fascinira lovce diljem svijeta.

Povijest

Mauser je Njemački proizvođač oružja, osobito poznat po modelu 98′. Njihova linija pušaka i poluautomatskih pištolja proizvodi se od 1870-ih za njemačke oružane snage. U kasnom 19. i početkom 20. stoljeća, njihovi dizajni su također izvezeni i licencirani u mnoge zemlje diljem Svijeta koje su ih prihvatile kao vojno i civilno sportsko vatreno oružje.

Legenda za sve generacije

Rođena u vrijeme kada su metalne patrone bile samo san, obitelj Mauser imala je viziju boljih pušaka. Više od 100 milijuna pušaka kasnije, ta vizija stalnog poboljšanja i težnje za tehnološkim poboljšanjem živi i dalje. Danas više nije suvenir vašeg djeda, on je jači, lakši, točniji i pouzdaniji. Brže se puni, puca i cilja.

 

Mauser ponudu pogledajte ovdje.                   |                    Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin