Blog

Predstavljanje brenda – Swedteam

swedteam logo

Swedteam ima dugu lovačku tradiciju i povijest koja traje cijelo stoljeće, a od samog početka su uvijek imali isti motiv – veliki interes i ljubav prema lovu.

Povijest

Swedteam je osnovan 1919. godine i u osnovi je obiteljska tvrtka koja je kroz generacije stjecala znanje i iskustvo u lovu. Njihov veliki interes za lov prešao je sve generacije.

Kontinuirano su razvijali proizvode i gradili svoje iskustvo i znanje kako bi vam pružali odgovarajuću opremu i savjete o tome kako je pravilno koristiti i njegovati.

„Sa 100 godina iskustva i našim agresivnim ulaganjem u budućnost, možete se osjećati samouvjereno kada odaberete Swedteam“

Izazov

Kao lovac, zadnja stvar koju želite je prekinuti lov zbog hladnoće, vlažnosti ili neke druge neugode koju vam stvara ne kvalitetna odjeća i oprema.

U Swedteamu su prihvatili izazov da razviju odjeću koja će biti funkcionalna u svim vremenskim uvjetima i pridonijeti najboljem mogućem iskustvu lova. Skandinavski vremenski uvjeti koji zahtijevaju samo najvišu kvalitetu njim pružaju da proizvedu vrhunsku odjeću čak i za najteže vremenske uvjete.

Solucija

Kako bi ponudili odjeću najviše kvalitete Swedteam surađuje s lovcima. Testira, razvija i ponovno testira dok proizvod ne bude vrhunske kvalitete.

Cilj

Cilj njim je stalno razvijati i pronalaziti nove putove. Njihov razvojni tim uključuje lovce s velikim lovačkim iskustvom i visokim zahtjevima u pogledu lovačke odjeće i opreme.

Swedteam su inovatori i stručnjaci u svom području. Predvodnici su u ovoj industriji po pitanju novih funkcionalnih rješenja i materijala, te pioniri u nekoliko područja.

Tu su za vas koji želite apsolutno najbolje što se tiče lovačke odjeće.

 

Swedteam kolekciju pogledajte ovdje.                   |                    Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin