Blog

Predstavljanje brenda – Pinewood

Pinewood

Pinewood – od ljudi, za ljude

Strast, vjerodostojnost, održivost i inovacija su ključni elementi koji čine Pinewood.

Njihova povijest

Sve je počelo 1994. u Smålandu, Švedskoj sa sada kultnom kanadskom košuljom. Višenamjenska košulja od flanela koja pristaje svima. Vjerojatno smo se mogli zadovoljiti s tim, jer s košuljom Pinewood Canada koja visi na vašem trijemu, spremni ste na sve, od lova i ribolova, do planinarenja, branja gljiva, šetanja psa, radnog sastanka, kampiranja, lošeg vremena i drijema u visećoj mreži!

Inspiracija

Njihova inspiracija dolazi iz toga kako ljudi zapravo rade stvari. Vodi ih zdrav razum, tvrdoglavost, znatiželja i malo Smålandove domišljatosti.

Ekološki osviješteni

Pošto su njihovi korijeni u šumi, svjesni su odgovornosti prema klimi koja dolazi s vođenjem globalne marke odjeće. Kako bi smanjili svoj utjecaj na okoliš koriste sve veći udio održivih materijala, a postupnim poboljšanjem kvalitete osiguravaju i bolju dugovječnost u svim proizvodima.

Inovacija

Kao švedski poduzetnici, uvijek će biti vođeni idejom da se stvari mogu poboljšati. Ponekad se radi o otvorenosti za nove tehnologije ili pronalaženju pametnih rješenja koja savršeno odgovaraju vašim navikama na otvorenom. Svaki šav u svakom odjevnom predmetu dizajniran je s iskustvom, stručnošću i pažnjom.  Kapuljače koje prate svaki pokret, dostupni pretinci za streljivo, planinarska oprema koja vas održava suhima. Sve kako bi vama uljepšali dan u šumi, na jezeru ili na planini.

 

Pinewood kolekciju pogledajte ovdje.                   |                    Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin