Blog

Rottweil patrone

rottweil

Rottweil patrone datiraju još negdje iz 15. stoljeća. Ime Rottweil postalo je poznato zahvaljujući crvenim patronama za sačmarice Waidmannheil i ostalo je tako od 1921. godine do danas zahvaljujući legendarnom “crnom Waidmannheilu”. Od tada, patrone za lov i sport te širok raspon proizvoda s Rottweil karakterom dosljedno se proizvode s izuzetnom pažnjom kako bi vam omogućili sigurno i uspješno pucanje.

Zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti i performansama, patrone za lovačke i sportske sačmarice oduvijek su uživale iznimno jaku reputaciju i jednako su cijenjene diljem svijeta od strane lovaca i strijelaca. Većina “zaposlenika Rottweila” su entuzijastični lovci i sami strijelci na glinene golubove. Njihovo dragocjeno iskustvo kontinuirano se ulijeva u proces razvoja, utječući čak i na najsitnije detalje patrona.

Zbog stečenog iskustva, tehničke stručnosti i izvrsnoj kvaliteti, Rottweil patrone su mala tehnička remek-djela u kojima sve radi zajedno i precizno. Savršena unutarnja struktura svake patrone i pažljivo usklađene i stalno nadzirane komponente osiguravaju željeni domet, raspršivanje i učinak na divljač koja se lovi. Rottweil karakterizira ujednačenost svakog metka i izvanredna preciznost. Iskusni lovci oslanjaju se na proizvode marke Rottweil.

Uz Rottweil patrone dobivate samo najbolje. Pažljivo odabrane komponente i izvrsna kontrola kvalitete osiguravaju da njihove patrone ne samo da rade, već rade i sigurno: od ovog renomiranog njemačkog proizvođača ne očekuje se ništa manje.

‘Dajte si prednost – koristite Rottweil!’

 

Rottweil ponudu pogledajte ovdje.                                            Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin