Blog

Sabatti

sabatti

Sabattijeva tradicija u proizvodnji oružja duboko je ukorijenjena u ovoj povijesti, s brojnom obitelji koja je tristo godina aktivna u proizvodnji vatrenog oružja svih specijaliteta.

Korijeni iz davnina

Sabatti potječe iz Val Trompie, planinske regije u sjevernoj Italiji. Brojni povijesni dokumenti potvrđuju prisutnost metalnih konstrukcija i proizvodnje oružja u regiji Val Trompia stoljećima. Neki uzorci antičke talijanske izrade oružja izloženi su u brojnim važnim muzejima diljem svijeta, što je dokaz domišljatosti i visoke razine finoće tradicionalnih rukotvorina u tim davno prošlim danima.

Povijest proizvodnje oružja obitelji Sabatti omogućila je da se sva iskustva stečena kroz stoljeća prenesu s generacije na generaciju. Ništa nije izgubljeno, a ovo iskustvo je ono što Sabatti vatreno oružje čini jednakom razinom kvalitete koju svaki strijelac želi.

Tvrtka je procvjetala nekoliko godina nakon Drugog svjetskog rata. Sabatti puške se stalno poboljšavaju i njihova kvaliteta dosljedno i sve više odgovara očekivanjima korisnika iz cijelog svijeta. Zahvaljujući svim tim čimbenicima, Sabatti je ostvario istaknutu ulogu na globalnom tržištu sportskog vatrenog oružja.

Talijanska kvaliteta

Kvaliteta industrijskog proizvoda ukorijenjena je, prije svega, u izboru najboljih materijala za određeni zadatak. Sabatti proizvodi svoje vatreno oružje od materijala vrhunske kvalitete, slijedeći stroge kriterije odabira na temelju namjeravanog odredišta uporabe svake komponente. Materijal za proizvodnju prirodno je praćen stalnom pažnjom na proizvodni proces koji postavlja ljestvicu kvalitete za svaku komponentu.

Najveći dio uspjeha je zaslužan zbog brige i pažnje kojom je proizvedeno oružje. Kako na najsuvremenijim strojevima tako i kroz nadzor vještih tehničara. Ali ono što osigurava da će krajnji kupac biti zadovoljan sa Sabatti puškom ili sačmaricom je razina kvalitete u među kontrolama koje je tvrtka postavila kroz različite faze proizvodnog procesa.

 

Sabatti ponudu pogledajte ovdje.                                            Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin