Blog

Sako

sako logo

Sako je najprestižniji svjetski brend pušaka i patrona. Dugogodišnje nasljeđe, hvaljena reputacija i visokokvalitetni proizvodi ukorijenjeni su u jedinstvenim vještinama i znanju njihovih radnika.

100 GODINA

Tvrtka je osnovana 1921. godine, a 2021. su proslavili 100. godina čime su počeli planirati sljedećih 100 godina. Od uvijek traže savršenstvo u svemu što rade i namjera njim je nastaviti stoljetnu tradiciju. Učivši iz prošlosti razmišljaju kako se svakim danom unaprijediti.

KVALITETA S ISKUSTVOM

Sako je prešao dug put od ranih dana ručne proizvodnje do današnje računalno potpomognute R&D i CNC proizvodnje. Ipak, nisu zaboravili vrijednost tradicionalnog oružarskog zanata, zbog čega još uvijek neke kritične korake izvode ručno. To je primjer vizualnog pregleda svake pojedine cijevi, nakon čega ručno testiraju njihovu preciznost tijekom probnog pucanja. Sve Sako puške udovoljavaju zahtjevima CIP i SAAMI.

SAKO i BERETTA

Na prijelazu tisućljeća, imali su čast postati članom Beretta grupe, koja njim je omogućila pristup novim i naprednim proizvodnim metodama što nam je omogućilo kontinuirano usavršavanje razvoja proizvoda. Osim pušaka, proizvode patrone za centralnu paljbu. Izrađuju više od 100 različitih punjenja u 35 popularnih kalibara za različite mete i svrhe lova. Izrada pušaka i patrona je ponos Sako-a.

Njihova misija ostaje ponuditi kupcima najbolje od preciznosti i izvedbe.

 

Sako ponudu pogledajte ovdje.                                         Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin