Blog

Beretti

beretti dog

Beretti je osnovan 1988. godine voljom Gianpietro Berettija. Oslanjajući se na tridesetogodišnje iskustvo u projektiranju i izradi kalupa za termoplastične artikle, odlučuje se osnovati novu obiteljsku tvrtku.

Njihovi početci

U početku se djelatnost bazirala isključivo na izradi kalupa, a danas se mogu pohvaliti suvremenim tehničkim uredom za projektiranje kalupa. 1997. godine velika strast za lovom u obitelji Beretti, dovela je tvrtku da uđe na tržište s novom linijom proizvoda posvećenih lovačkom entuzijazmu. U početku s kavezima za ptice selice i fotoperiode, a zatim se nastavlja s elektroničkim elementima kao što su digitalni reproduktori poziva i biper za pse.

Tehnologija i razvoj

Kompletna realizacija predmeta od dizajna, konstrukcijskih kalupa, specijalnog oblikovanja i montaže proizvoda prati se i vrši se izravno u tvornici Beretti. Stečene moderne tehnologije i želja za pružanjem visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama, omogućili su njim da više od 30 godina ostvare velike ciljeve čak i na međunarodnoj razini. Za projektiranje i izradu koriste samo najbolje strojeve i prgrame poput: 3D programa, CAD-CAM-CAE, simulacije injektiranja s programom Moldflow i Flow Visi, mehaničke radionice s CNC glodalice i EDM, klimatizirana mjeriteljska soba, kalupni laboratorij s numeričkim upravljačkim prešama od 65 do 220 tona, veliki skladišni prostor i montažni laboratorij za elektroničku opremu.

Ponos i dika

Ostvareni visoki ciljevi već više od 30. godina su uspjeh na koji su Marco i Marinella Beretti posebno ponosni i koji zaslužuje da ga podijele sa svima koji su kroz godine upoznali i surađivali s njihovom tvrtkom, te pridonijeli njenom rastu.

Posebno su zahvalni svim kupcima koji su ukazali povjerenje u njih, s uvjerenjem da uvijek rade najbolje.

 

Beretti ponudu pogledajte ovdje.                                                 Prati nas na Facebook-u: @armeriasolin